با گسترش کمنظیر اینترنت و نرم افزارهای کامپیوتری در دهه اخیر این شبکه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت. این عوامل باعث شد که انواع کسب و کارها به فضای اینترنت وارد شوند و بخواهند از این فضای شلوغ نهایت استفاده را ببرند. همانطور که این حوزه و ابزار آن در دسترس همه بوده، کسب درآمد از آن نیز برای همه کاربران آن ممکن است. همچنین شما به مرور میتوانید دانش خود را افزایش دهید و بهتر از رقبای خود فعالیت کنید. در حال حاضر در اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی دو مسئله وجود دارد که یکی شروع و راه اندازی و دیگری رشد و توسعه و برتری است. کسانی میتوانند در فضای برتری و رقابت وارد شوند و به رشد و توسعه فکر کنند که کسب و کار اینترنتی خود را شروع و و راه اندازی کرده باشند.
شما هم اگر تمایل به رشد و پیشرفت دارید و میخواهید بنیانگذار یک برند جاودانه و فراموشنشدنی باشید، باید بسمالله بگویید و دست به کار شوید
1. وبلاگ نویسی را امتحان کنید
اگر شما در نوشتن مهارت دارید و میتوانید یک محتوا خوب و خاص تولید کنید پس به وبلاگ نویسی بپردازید. شما میتوانید بلاگ خود را به سایتهای مختلف بفروشید و یا به صورت قراردادی با آن ها کار کنید. شما حتی می توانید یک وبلاگ برای خود ایجاد کنید و به نوشتن مطالب جذاب و پرطرفدار بپردازید. یکی از اصول رتبه گرفتن در گوگل، ساخت محتوای منحصربفرد است که اگر شما بتوانید این کار را انجام دهید، گوگل به شما امتیاز میدهد و بازدید سایت شما بالا میرود. در این مرحله شما میتوانید با دریافت هزینه از شرکتها و یا سایتها، محصول یا خدماتشان را در وبلاگ خود تبلیغ کنید و حتی میتوانید به فروش محتواهای خود در سایت بپردازید.
اگر احساس می کنید توانایی انجام این کار را دارید، ما به شما پیشنهاد میکنیم که قبل از شروع محتوا نویسی، کمی دربارهی بهینه سازی محتوا مطالعه داشته باشید تا علاوه بر اینکه به یک وبلاگ نویس حرفهای تبدیل شوید بلکه با تولید محتوای بهینه، به بهینه سازی وبلاگ خود نیز بپردازید و عملا با یک تیر، دو نشان را هدف بگیرید.
2. تبدیل به یک اینفلوئنسر در اینستاگرام شوید
استوریهای زیاد و پست کردن مطالب سرگرم کننده. امروزه اگر کمی در اینستاگرام دقت کنید، افرادی را میبینید که در این شبکهی اجتماعی درحال سرگرم کردن شما میباشند. به این افراد اینفلوئنسر میگویند. اینفلوئنسرها با طنزپردازی و سرگرم کردن کاربران، دنبال کنندههای خود (فالوئرهای خود) را افزایش میدهند و به تبلیغات درون صفحهی خود میپردازند. اگر شما توانایی سرگرم کردن افراد و طنزپردازی را دارید به سراغ اینستاگرام بروید و تلاش کنید اینفلوئنسر شوید. شما با سرگرم کردن افراد و قراردادن ویدیوهای جذاب از خود، فالوئرهای خود را افزایش میدهید. سپس کسب و کارها، شرکتها و یا حتی صفحات دیگر اینستاگرام برای تبلیغات به شما مراجعه میکنند.
شما با ساختن یک کلیپ برای آنها و تگ کردن آیدی صفحاتشان در پست یا استوری خود، به تبلیغ کسب و کارشان میپردازید تا از این طریق به کسب و کارشان رونق دهید. شبکهی اجتماعی اینستاگرام بیش از 700 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد که 20 میلیون از این میزان، سهم کاربران ایرانی است. بد نیست بدانید میانگین درآمد اینفلوئنسرها به ازای هر پست یا استوری، حدود 2 میلیون تومان میباشد. شما با اینفلوئنسر شدن به راحتی میتوانید به کسب درآمد اینترنتی بپردازید.
3. یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید
اگر شما کمی با فضای اینترنت و خرید اینترنتی آشنا باشید، قطعا اسم دیجیکالا یا آمازون را شنیدهاید. آمازون در حوزهی بین الملل و دیجیکالا در ایران دو غول در حوزهی فروشگاه اینترنتی میباشند. شما بدون نیاز به دانش خاصی و با کمترین سرمایه میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید. ایده پردازی کنید و توانایی خود را در این حوزه بهکار گیرید. بدون نیاز به دانش آیتی و یا برنامهنویسی یک سایت وردپرس راه اندازی کنید و از آن به درآمد میلیونی برسید. امروزه تعداد بسیار زیادی فروشگاه اینترنتی در ایران و خارج از ایران راه اندازی شدهاند و درحال فعالیت میباشند اما اگر اسم تعداد انگشت شماری از آنها را شنیدهاید، اصلا تعجب نکنید.
شما اگر بتوانید تمامی اصول راه اندازی یک سایت فروشگاهی، از ساخت تا بهینه سازی و نحوهی فروش محصول را در سایت خود رعایت کنید، بعد از مدت کوتاه میتوانید به درآمدزایی برسید.
4. یک وبینار از خود تولید کنید
یکی دیگر از راههای کسب درآمد از اینترنت، فروش ویدیوهای آموزشی است. اگر شما دارای تخصص خاصی هستید، این تخصص خود را جدی بگیرید و با آموزش آن به افراد دیگر، نه تنها علم خود را افزایش میدهید بلکه میتوانید درآمدزایی کنید. ویدیو آموزشی تولید کنید و در شبکههای اجتماعی و کانالهای ویدیویی منتشر کنید. آپارات در ایران و یوتیوب در حوزهی بین الملل از بزرگترین سایتهای انتشار ویدیو میباشند و به راحتی میتوانید در آنها فعالیت کنید و به درآمد بسیار خوبی برسید.
5. به همکاری در فروش محصولات و یا خدمات بپردازید
امروزه بزرگترین فروشگاه های اینترنتی جهان و برخی از فروشگاه های اینترنتی داخل ایران برای افزایش فروش محصولات خود، از همکاری در فروش استفاده میکنند. کسب درآمد در این روش به صورت درصدی است است و بهتر است در ابتدا به عنوان یک شغل دوم روی آن تمرکز کنید. شما در این روش نیاز به دانش خاصی ندارید و فقط باید به عنوان مسئول فروش این شرکتها، به بازاریابی محصولاتشان در سایتهای دیگر بپردازید. در این روش نیز برای افزایش فروش خود نیز میتوانید از شبکه های اجتماعی کمک بگیرید و به تبلیغ در این حوزه بپردازید. توجه داشته باشید، برای رونق دادن به این حوزه، باید امتیازهای ویژهای ارائه دهید تا مشتریان شما نیز زیاد شوند.
. 6یک کانال در تلگرام ایجاد کنید و به کسب درآمد از اینترنت بپردازید
از زمان راه اندازی شبکه اجتماعی تلگرام، سهم بیشتری از کاربران آن را ایرانیها تشکیل دادهاند و شما میتوانید با ارائهی محتوای جذاب به فروش محصول یا خدمات خود به صورت حضوری و یا غیرحضوری بپردازید. روش کسب درآمد از آن بسیار ساده و متنوع است. کافیست اپلیکیشن آن را بر روی گوشی خود نصب کنید و یک کانال یا گروه تلگرامی راه اندازی کنید. بهترین روش برای افزایش کاربران آن، پرداختن تخصصی به یک موضوع، تولید عکس و محتوای جذاب است. در تلگرام کمی کار شما سختتر از اینستاگرام است و نیاز به محتواسازی بیشتری دارید. تبلیغات در کانالها و گروههای تلگرامی پربازدید نیز یکی از عوامل مهم در افزایش کارابران شما میباشد.
7. به بازار خرید و فروش ارز دیجیتال وارد شوید
امروزه بازار خریدو فروش ارز دیجیتال و پول
های الکترونیکی بسیار داغ است. وارد شدن به این بازار، مانند وارد شدن در بازار
بورس است با این تفاوت که شما روی انواع ارزهای دیجیتال و با توجه به نرخ رشد و
افت آنها سرمایه گذاری میکنید. برای کسب درآمد اینترنتی از این راه کافی است
کلمه “خرید ارز دیجیتالی” را در اینترنت جستجو کنید و با عضویت در یکی از سایتهای
بررسی ارز دیجیتال به خرید و فروش آن بپردازید. بیت کوین، اتریوم، زیکش، ریپل و
دش از معروفترین ارزهای دیجیتال میباشند که میتوانید به خرید و فروش آنها
بپردازید. البته این حوزه نیاز به کمی سرمایه نیز دارد. اگر شما بخواهید به خرید و
فروش بیت کوین بپردازید به سرمایه بیشتری نسبت به ریپل نیاز خواهید داشت.
.
8. هنر و مهارت خود را به فروش برسانید
اگر شما مهارتی دارید که برای به بازار رساندن آن به سرمایه زیادی نیاز دارید، پس وارد کسب و کار اینترنتی شوید. شما میتوانید هنر و مهارت خود، اعم از هنر آشپزی، نقاشی، قلاببافی و… را به فروش برسایند. پیشنهاد میکنیم برای شناساندن کار خود از شبکههای اجتماعی استفاده کنید و به فعالیت بپردازید.
9. به صورت فریلنسری به کسب و کار بپردازید
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد اینترنتی کار کردن به صورت فریلنسر است. فریلنسر به فردی گفته میشود که تجربه، مهارت و توانایی کافی را در کار خود دارد و میتواند یک پروژه را به طور کامل از راه دور و یا به صورت دورکاری انجام دهد. شما میتوانید پروژهی سایر افراد را از منزل و به صورت دورکاری انجام دهید. همچنین میتوانید با عضویت در سایتهای فریلنسری به کار از راه دور بپردازید. سایت پونیشا، معروفترین سایت فریلنسری در ایران میباشد. انواع پروژههای فریلنسری در این سایت قابل نمایش است و میتوانید از این راه نیز درآمدزایی کنید. انواع کار مانند تایپ، طراحی گرافیک، ترجمه و… از جمله کارهای محبوب در حوزهی فریلنسر میباشند.
10. به طراحی اپلیکیشن بپردازید
اگر شما از افرادی هستید که در علم نرم افزار تسلط دارید و همچنین به برنامه نویسی علاقه دارید، طراحی اپلیکیشن یکی از راههای درآمدزایی برای شما میباشد. امروزه تمامی افراد از گوشیهای هوشمند در پلتفرمهای مختلف استفاده میکنند و همچنین برنامههای بسیاری نیز روی آن نصب میکنند. تولید و گسترش این نرم افزارها یکی از راههای کسب درآمد اینترنتی است. طبق آمار، امروزه بیشترین خرید و فروش اینترنتی در داخل اپلیکیشنها صورت میگیرد و همچنین بسیاری از کسب و کارهای خدماتی معروف، از طریق اپلیکیشنهای موبایلی فعالیت میکنند: مانند اسنپ و تپسی. ایده پردازی کنید و یک اپلیکیشن موفق طراحی کنید و به مارکت ارائه دهید .
۱۱. یک مارکت پلیس ایجاد کنید.
میتوان گفت از روزهای اولیه روی کار آمدن اینترنت، مارکت پلیسها بوجود آمدند که امروزه در قالب یک اپلیکیشن نیز وجود دارد. با رشد روز افزون فروشگاههای اینترنتی بیشتر مردم به این سمت هدایت شدند و میتوان گفت این نوع از فروشگاهها خیلی سریع جایگزین فروشگاههای سنتی شدند. حال در این بین نوعی از فروشگاه بسیار محبوب شد که برای راه اندازی و درآمدزایی از آن نیاز به انبار نداشت. در این روش از کسب درآمد از اینترنت شما یک بستری را برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان فراهم میکنید تا محصولات خود را به فروش برسانند و درصدی از سود آن کالاها به شما میرسد و از این طریق به کسب یک درآمد ثابت خواهید رسید. در این نوع فروش شما دیگر دغدغهی انبار و تامین محصولات را نخواهید داشت و یک کالا میتواند با قیمتهای مختلف عرضه شود که باعث ایجاد رقابت بین فروشندگان میشود و در نهایت درصد سود شما بیشتر خواهد شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر