۱۳۹۹ فروردین ۲۰, چهارشنبه

5 استارت آپی که مسافرت های هوایی را تسهیل می کنند





افزایش میزان مسافرت های هوایی در دنیا، باعث شده است که تعداد فزاینده ای از استارت آپ با هدف ارتقای کیفیت مسافرت های هوایی مشتریان بوجود بیایند. در زیر نگاهی کوتاه به پنج تا از این استارت آپها می کنیم:

SKYdeals .1

استارت اپ SKYdeals بوسیله فردی به نام جورین سیوان (Julien Sivan)  در سال 2017 ابداع شد. کار این استارت آپ  این است که  به برندها این امکان را می دهد که در زمانی که در هوا هستند، از طریق یک شبکه وای فای مخصوص درون هواپیما، برای مسافرانی که درون هواپیما هستند برندهای خودشان را تبلیغ کنند و محصولاتشان را بفروشند. این فروش ها شامل فروش ثابت و در برخی از موارد حراج و مزایده می شود. این کارها از زمانی که هواپیما از مبدا پرواز کرده است شروع می شود و زمانی که هواپیما به مقصد می رسد تمام می شود. نوع پیشنهادات برای فروش، بر اساس کشور مبدا که هواپیما از آن جا پرواز می کند و کشوری که به آن می رود متغیر هستند.
به علاوه این استارت آپ به کاربران این اجازه را می دهد که به هنگامی که خریدشان را در هواپیما کردند، کالای خودشان را به محض رسیدن به فرودگاه تحویل بگیرند و یا این که این کالا از طریق پست به محل زندگی آن ها ارسال می گردد. این استارت آپ همچنین در پی گسترش برندهای سرویس است و می خواهد تعداد برندهای موجود را افزایش دهد.

TravelCar .2

این استارت آپ برای کاهش استرسی که مسافران در پارکنیک فرودگاه دارند تاسیس شده است. این استارت آپ یک اپلیکیشنی تولید کرده است که به مسافران اجازه می دهد تا جاهای مخصوصی را از قبل برای پارک در پارکینگ فرودگاه رزرو کنند و بنابراین هنگامی که به فرودگاه رسیدند، مشکل و استرسی برای پیدا کردن جای پارک در پارکینگ فرودگاه نداشته باشند. این اپلیکیشن که در سال 2013 توسط احمد مهیری (Ahmed Mhiri) ایجاد شد، برای زمان های تعطیلات تخفیف هایی هم دارد. این اپلیکیشن علاوه بر رزرو کردن جای پارک در پارکینگ های مربوط به فرودگاه، تضمین کننده سلامتی وسایل نقیله افراد در زمانی که در پارکینگ ها قرار دارند هم می باشد.
استارت آپ سازنده این اپلیکیشن اعلام کرده است که در حال حاضر دارای بیش از یک میلیون کاربر است و در 60 کشور دنیا، 5000 جای پارک دارد که شامل فرودگاه هایی در هلند، اسپانیا، سوئد، فرانسه ،تونس و غیره می شود.

Zamna .3

این استارت آپ که در سال 2016 بوجود آمده است، از یک زنجیره اطلاعاتی استفاده می کند تا به شیوه ای ایمن، اطلاعات بیومتریک مربوط به مسافران را بین خطوط هوایی و دولت ها و ماموران ایمنی به اشتراک بگذارد و به این شیوه نیاز به بررسی های دستی اسناد وجود نداشته باشد.
همزمان با سخت تر شدن کنترل بین المللی مرزها، نیاز است که افرادی که مسافرت های هوایی می کنند از نظر دیجیتالی مورد بررسی قرار بگیرند. در نتیجه، فرآیند های ایمنی هواپیما باید دقیق انجام بگیرد و مسافرین باید با دقت بررسی شوند. این استارت آپ بیان کرده است که با استفاده از تکنولوژی انتقال اطلاعات جدید، می تواند این امکان را برای فرودگاه ها فراهم کند که زمانی که برای احراز هویت مسافرین می گذارند را تا میزان 90 درصد کاهش دهد. این پلتفرم برای مشخص کردن هویت مسافران از روش رمزنگاری سیگانل های صوتی استفاده می کند.
این استارت آپ در حال حاضر با خطوط هوایی امارات و دولت UAE کار می کند تا مسافرانی را که به دوبی وارد می شود، کنترل کند. علاوه بر آن، استارت آپ Zamna یک عضو فعالی بخش هویتی از انجمن انتقال هوایی بین المللی (IATA) است. این استارت آپ که تا اکتبر سال 2019 به میزان 5 میلیون دلار بودجه برای ارتقای سیستم هایش اختصاص داده بود، هم اکنون در حال برنامه ریزی برای گسترش تکنولوژی جدید به شبکه های انتقالی گسترده تر مانند خطوط دریایی و خطوط راه آهن است و قصد دارد تا این سیستم را برای آن ها هم پیاده کند.

Baggage Nanny .4

این استارت آپ که در سال 2018 تاسیس شده است، در حقیقت یک سرویس بر اساس تقاضا می باشد و برای آن دسته از کاربرانی مورد استفاده قرار می گیرد که می خواهند استرس جابجا کردن وسایلشان را نداشته باشند. با استفاده از این سرویس، کاربران می توانند بدون این که استرسی برای انتقال وسایلشان داشته باشند، از طریق وب سایت، جای مخصوصی را برای این کار رزرو کنند. سپس نماینده های این استارت آپ می آیند و وسایل مسافران را از آن ها می گیرند و سپس بر طبق سفارش آن ها، در جای مورد نظر و در زمان مورد نظر وسایل را به آن ها تحویل می دهند. بنابراین در استفاده از این سرویس نیازی نیست که مسافران مجبور باشند وسایلشان را قبل و بعد از چک کردن در فرودگاه ها با خودشان به همراه داشته باشند.
این سرویس که هم اکنون در فرودگاه سان دیگو خدمت رسانی می کند، به کاربران این امکان را می دهد که دغدغه جابجا کردن وسایلشان را نداشته باشند.

Filo .5

این استارت آپ یک راهنماست که به مسافران این امکان را می دهد کاری کنند که فرودگاه برایشان لذت بخش تر باشد.
این که مسافران در فرودگاه ها گم شوند موضوعی کاملا طبیعی است و Filo سعی می کند کاری کند که به هنگام چنین اتفاقاتی، تبدیل به یک راهنما شود.
این استارت آپ یک اپلیکیشن تولید کرده است که این اپلیکیشن اطلاعاتی دقیق را برای کاربران فراهم می کند. اطلاعاتی از قبیل زمان پرواز کردن هواپیما، نقشه دقیق فرودگاه و موقعیت جغرافیایی فرد و غیره همگی در این اپلیکیشن وجود دارند. اطلاعات مربوط به تقریا 5000 فرودگاه در دنیا در این اپلیکیشن وجود دارد...
سرویس هایی که این استارت آپ در اختیار مشتریان قرار می دهد، همچنین شامل یک بانک اطلاعاتی از فروشگاه ها و رستوران های واقع در این فرودگاه می شوند که مشتریان هنگامی که وارد این فرودگاه می شوند می توانند مکان دقیق رستوران ها و فروشگاه های آن را هم پیدا کنند.
کاربرانی که در اپلیکیشن مربوط به این استارت آپ ثبت نام می کنند و در اکانت آن وارد می شوند می توانند درباره مزیت هایی که این فرودگاه دارد هم اطلاعاتی را کسب کنند که این مزیت ها به شکل Notification و هنگامی که آن ها وارد فرودگاه می شوند برایشان فرستاده می شود.
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر